Domov Poradňa Škoda servis je otvorený aj napriek lockdownu

Škoda servis je otvorený aj napriek lockdownu

Premýšľali ste, ako si necháte opraviť svoje auto, keď tu máme lockdown a je zákaz vychádzania? Aj napriek zlej epidemiologickej situácii s Covid opatreniami sú Škoda servis-y stále otvorené. Rovnako aj všetky ostatné.

Od 1.1.2021 na Slovensku platí sprísnený lockdown, zákaz vychádzania má minimum výnimiek. Na prekročenie okresu tak musíte mať rozumný argument, buď cesta do práce, za lekárom alebo napríklad aj do servisu. Práve Škoda servis informuje, že sú samozrejme stále otvorené ako všetky ostatné prevádzky na opravu automobilov. Tie sú totiž v dnešných časoch pre mnohých jedinou možnosťou mobility. Ak totiž musíte ísť na PCR testy, nesmiete ísť hromadnou dopravou. Jediná možnosť je tak dopraviť sa autom. Ak samozrejme nebývate v blízkosti takéhoto testovacieho centra.

Škoda servis však funguje za rovnakých podmienok, ako pred zavedením prísnejšieho lockdownu. Samozrejmosťou sú dodržiavané prísne epidemiologické opatrenia, nosenie rúšok, odstup 2 metrov či dezinfekcia vozidla pri odovzdaní zákazníkovi. Netreba tiež zabúdať na kupujúcich, ktorí si chceli zakúpiť nové auto, avšak situácia im to komplikuje.

Pre tých je stále určený online konfigurátor, keďže oficiálne predajne nových áut sú zatvorené a nemôžete tam prísť si vybrať auto osobne. Stále funguje aj online kontakt a prípadne dovoz auta až priamo k vám. Takže okrem servisov je tak myslené aj na kupujúcich.

Servis je aktuálne dôležitý nielen pre ľudí, ktorí mali dopravnú nehodu a sú tak bez auta ako keby bez jednej ruky. Avšak stále treba myslieť na pravidelné prehliadky, výmeny filtrov, olejov, rozvodov a podobne. Tieto činnosti si stále môžete naplánovať do servisu. Ak totiž nemáte auto pojazdné skrz prešvihnutý interval výmeny rozvodov a nechcete riskovať ich pretrhnutie, je to rovnaké, ako keby ste mali auto nepojazdné kvôli dopravnej nehode. Nerozhoduje tak náročnosť opravy, ale skôr dôležitosť. S montážou nových strešných nosičov môžete s pokojom počkať. Ak vám ale končí termín na výmenu rozvodov, určite to nepodceňujte a aj napriek lockdownu sa do servisu objednajte.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJŠkoda
Predchádzajúci článokÚplne nová Dacia Bigster, čo vám pripomína 7-miestne SUV?
Nasledujúci článokOficiálne z Ruska: Ďalšie 3 roky a na cestách bude nová Lada Niva