Domov Lifestyle Lance Camper splní sen každého off-road kempera

Lance Camper splní sen každého off-road kempera

Radi kempujete a sem tam si vyskúšate aj off-road? Spoločnosť Lance Camper uviedla na trh zaujímavý príves Enduro Adventure Trailer. Ak teda chcete prespať niekde mimo spevnených ciest, tento príves by mal byť pre vás ako stvorený.

Spoločnosť Lance Camper sa rozhodla priniesť na trh karavan pre milovníkov nespevnených ciest. Model Enduro 1200ek ponúkne športový dizajn a množstvo zaujímavých schopností aj pre tých najnáročnejších. Už v štandarde dostane model Enduro 1200ek do výbavy nezávislé odpruženie Curt, terénne pneumatiky, náhradné koleso v prípade defektu a hliníkové lyžiny na streche.

Nič mu nechýba

Vo vnútri nájdete v podstate všetko, čo potrebujete. Patrí sem aj vonkajšia kuchyňa, ktorá je čiastočne prepojená s interiérom. Najlepšie definuje prepojenie interiéru a exteriéru v rámci kuchyne chladiaci box značky Truma. Tento box je prístupný zvonku aj zvnútra. Ak sa pri varení budete nudiť, rovnako môžete vo vnútri aj vonku sledovať otočný televízor.

Poďme k rozmerom tohto off-roadového špeciálu. Na dĺžku meria 625 cm a do šírky dosahuje veľkosti 258 cm. Príves váži 1 588 kilogramov a unesie zhruba 450 kilogramov. Tento príves rozhodne splní všetky požiadavky na výlety do prírody. Celkovo dokážete so sebou odniesť až 151 litrov pitnej a 98 litrov spotrebnej vody. V rámci pohodlia nesmie chýbať ani odnímateľná toaleta.

Elektrina aj zo slnka

Truma Combi Eco Plus je jednotka, ktorá zabezpečuje ohrev teplej vody, v prípade chladnejších večerov aj kúrenie a prípojka na plyn zabezpečí, že na vašom grile prípadne variči si uvaríte chutné jedlo. Príves v rámci výbavy nesie aj solárne panely s výkonom až 190 W. Do jeho výbavy patrí tiež 1 500W menič a 100 aH lítiová batéria.

Na spanie poslúži komfortná posteľ s rozmermi 203×183 cm. Aj priestor jedálne možno premeniť na priestor na spanie. V rámci udržiavania hygieny je k dispozícii kúpeľňa so spomínanou odnímateľnou toaletou. Určite treba spomenúť aj úložný priestor. Príves disponuje panelmi Molle, veľký priestor na uskladnenie vecí sa nachádza pod lôžkom a v prednom úložnom boxe. Ak sa rozhodnete zaobstarať si takýto príves, určite to nevyjde lacno. Cenovka tohto kusu začína na 70 tisíc dolároch.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.7 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokŠéf BMW M: nová generácia M3 a M4 bude možno už len elektrická
Nasledujúci článokNa Slovensko prišla nová automobilová značka. Aké modely ponúka a koľko stoja?