Domov SPRÁVY News Jazdiť po poli nie je dobrý nápad. Youtuberovi zhorelo Ferrari aj camera...

Jazdiť po poli nie je dobrý nápad. Youtuberovi zhorelo Ferrari aj camera car

Na internete nájdete množstvo videí, obsahom ktorých je jednoduchá zábava – ničenie áut. Tejto činnosti sa venuje aj Cody Detwiler, ktorý v poslednom čase dáva zabrať najmä športiakom značky Ferrari. Jeden z jeho posledných šialených kúskov však dopadol horšie ako čakal.

Horúce slnko, vyprahnuté kukuričné pole a auto – kombinácia, ktorá nikdy nemá ďaleko od katastrofy. Nepredpokladáme, že so svojim autom budete skúšať niečo podobné ako Cody, aka WhistlinDiesel, ale video len dokazuje, že aj zastavenie či parkovanie na takejto ploche môže byť nebezpečné a hroziť požiarom. Koniec-koncov, na Slovensku je snáď najznámejší prípad požiaru vozidiel na poli ten z leta roku 2014. Pri kúpalisku Vincov les tu vtedy zhorelo 56 vozidiel – vyšetrovatelia cudzie zavinenie vylúčili. Poisťovne vtedy aj vďaka medializácii prípadu odškodnili aspoň tých vodičov, ktorí mali uzatvorené havarijné poistenie, aj keď tak nemuseli urobiť, keďže automobily parkovali na nelegálnom parkovisku. Ostatní mali smolu. Odvtedy si všetci, vrátane organizátorov veľkých hudobných festivalov na niečo podobné dávajú pozor, aby autá neparkovali na poli či suchej tráve.

Video ukazuje, ako aj krátka jazda po poli môže spôsobiť požiar vozidla, ktorý sa začne rýchlo šíriť. Keďže osadenstvo nemalo po ruke žiadny hasiaci prístroj a vlastne ani nič iné na hasenie požiaru, Ferrari F8 aj minivan z požičovne zhoreli do tla.

The Fastest Way to Lose Half a Million Dollars. My Ferrari is Gone.

Koľko stojí poistenie luxusných vozidiel? Z tých súm sa vám zatočí hlava

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 2.5 / 5. Počet hodnotení 13

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJWhistlinDiesel
Predchádzajúci článokPick-up budúcnosti. Fisker Alaska s dojazdom 547 km
Nasledujúci článokVeľká cena Slovenskej republiky na Slovakiaringu bola horúca a vzrušujúca