Domov SPRÁVY News Výhra, ktorá poteší. Slovák bude vďaka TANKERU tankovať celý rok zadarmo

Výhra, ktorá poteší. Slovák bude vďaka TANKERU tankovať celý rok zadarmo

Foto: Tanker

Slovenská sieť čerpacích staníc TANKER, hrdý partner ankety Auto Roka Slovensko 2024 a Auto Roka Slovensko 2024 – Hlas Verejnosti, oznámila, že hlavnú cenu pre jedného z hlasujúcich odovzdala vyžrebovanému výhercovi. Ten získal tankovaciu kartu v hodnote 1200 eur.

Anketa Auto Roka Slovensko 2024 oceňuje tie najlepšie automobily dostupné na slovenskom trhu. O nezávislé odborné hodnotenie sa stará 12-členná porota pozostávajúca zo skúsených motoristických novinárov, predstaviteľov odbornej verejnosti, motoršportu, ale aj digitálnych tvorcov. Svojho favorita môže vybrať aj verejnosť prostredníctvom verejného internetového hlasovania o Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.

Odborná porota spomedzi všetkých nových vozidiel uvedených na slovenský trh v roku 2023 spĺňajúcich podmienky ankety zvolila 8 finalistov – BMW radu 5/i5, Honda CR-V, Hyundai IONIQ 6, Kia EV9, Mercedes-Benz Triedy E, Toyota Prius, Volvo EX30 a Volkswagen ID. Buzz. Vozidlá finálovej osmičky boli slávnostne odhalené ešte 27. januára 2024 v priestoroch nákupného centra Shopping Palace Bratislava. V tento deň bolo spustené aj internetové hlasovanie v ankete Hlas Verejnosti. Do hlasovania sa zapojilo celkovo 27 876 nadšencov automobilizmu, ktorí vyjadrili svoje preferencie a podporili svoj obľúbený model.

Sme veľmi radi, že sme mohli podporiť túto prestížnu anketu a ešte viac nás teší, že sme mohli odmeniť jedného z hlasujúcich hodnotnou cenou. Výhercovi srdečne gratulujeme a prajeme mu veľa šťastných a hlavne bezpečných kilometrov na cestách,“ uviedol Maroš Kaleta, marketingový manažér spoločnosti TANKER.

Tanker čerpacia stanica - odovzdanie hlavnej ceny
Foto: Tanker
Tankovacia karta príde vhod

Výherca, pán Martin Krupa z Trnavy, bol vyžrebovaný spomedzi tisícov hlasujúcich a cenu mu osobne odovzdala zástupkyňa spoločnosti TANKER. „Som veľmi prekvapený a zároveň šťastný. Tankovacia karta mi určite príde vhod a už sa teším, že si vďaka nej zjednoduším každodenné dochádzanie do práce. Môj favorit síce v ankete nezvíťazil, ale táto cena mi určite náladu nepokazila. Dianie okolo áut pozorne sledujem a určite sa zapojím do hlasovania opäť budúci rok. Teším sa aj na tankovanie na TANKERI a služby, počul som, že robia veľmi dobrú kávu,“ povedal pán Krupa pri preberaní ceny.

Spoločnosť TANKER sa zaviazala pokračovať v podpore podobných iniciatív, ktoré propagujú automobilovú kultúru a podporujú vášeň pre automobily medzi širokou verejnosťou. V roku 2023 výhercom v rôznych súťažiach spoločnosť odovzdala desiatky výhier v hodnote vyše 17 000 eur a aktuálne na jej čerpacích staniciach môžete vyhrať eBike v hodnote 6 000 eur.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJTS Tanker
Predchádzajúci článokAlfa Romeo chystá ďalšie automobilové lahôdky
Nasledujúci článokTo čo bolo? Tesla po nehode samovoľne ušla z miesta činu