startstop

Na Slovensko prichádza nová značka. Jej autá sú balzamom na oči

Aston Martin oznámil rozšírenie dílerskej siete do Česka a na Slovensko otvorením novej pobočky Aston Martin Prague, ktorá je súčasťou spoločnosti CarTec Group

Foto: Aston Martin

Historická chvíľa. Aston Martin dnes oznámil rozšírenie svojej oficiálnej dílerskej siete do Česka a na Slovensko.

Oficiálnym importérom vozidiel Aston Martin sa stala spoločnosť CarTec Group, ktorú naši čitatelia už veľmi dobre poznajú. Ide totiž o firmu, ktorá je oficiálnym importérom aj značky Rolls-Royce. V Prahe prevádzkuje showroom a servisné stredisko, ktorých služby patria medzi tie najlepšie na svete. Na základe mnohoročných skúseností s predajom luxusných vozidiel, bola teraz oficiálne poverená predajom aj servisom portfólia značky Aston Martin.

Pre klientov v našom regióne bude k dispozícii relatívne široká paleta luxusných a výkonných modelov. Hovoríme o modeloch Vantage, DB12, Vanquish či SUV s označením DBX 707. Horúcou novinkou je práve Vanquish, ktorý mal oficiálnu premiéru v talianskych Benátkach len 2. septembra. Viac sme sa tomuto automobilu venovali TU.

Foto: Aston Martin

Nové aj preverené jazdené vozidlá

Predajné služby Aston Martin Prague budú spustené v priestoroch CarTec Group neďaleko centra mesta v poslednom kvartáli tohto roka. Dobrou správou je, že okrem nových automobilov budú môcť zákazníci siahnuť aj po overených jazdených vozidlách Aston Martin z programu Timeless Approved. Aston Martin prichádza do Čiech a na Slovensko v čase, keď ponúka svoje historicky najsilnejšie modelové portfólio. V automobiloch sa odzrkadľuje aj prítomnosť značky v šampionáte F1 i bohatá história v motoristickom športe.

Foto: Aston Martin

Predajná sieť Aston Martin rastie po celom svete a teraz nastal správny okamih na rozšírenie prítomnosti v Európe otvorením pobočky Aston Martin Prague. Klientom v Česku a na Slovensku ponúkne tím spoločnosti CarTec Group prvotriednu predajnú, servisnú aj popredajnú starostlivosť a som rád, že môžeme privítať tak silného partnera,” povedal Marco Mattiacci, globálny riaditeľ pre značku a obchod spoločnosti Aston Martin.

Úplne nový showroom a najmodernejšie servisné stredisko bude plne k dispozícii v priebehu prvého kvartálu roka 2025. Vedením Aston Martin Prague bol poverený Pavel Kalouš, brand manažér s rozsiahlymi skúsenosťami v oblasti predaja luxusných automobilov. Aktuálne pôsobí v Európe 42 oficiálnych predajných miest značky Aston Martin vo viac než dvadsiatke kontinentálnych európskych krajín.

V nočných morách požiera muchy a deti. Aston Martin DB12 má V8 a 680 koní

Exit mobile version