Domov SPRÁVY News Škoda SuperbOffice – mobilná kancelária pre moderných manažérov

Škoda SuperbOffice – mobilná kancelária pre moderných manažérov

Foto: Škoda

Výsledky reprezentatívneho prieskumu ukázali, že slovenskí manažéri trávia v priemere 13 hodín týždenne v aute, pričom 70 % z nich verí, že práca v aute im šetrí čas. Škoda Auto Slovensko preto spúšťa projekt SuperbOffice, ktorý prezentuje nový Superb ako mobilnú kanceláriu určenú pre moderných manažérov na cestách.

„Manažéri na Slovensku trávia v aute priemerne 13 hodín týždenne, čo je štvrtina ich pracovného času,” hovorí Roman Rajtár, vedúci marketingu a produktu Škoda Auto Slovensko. „Na základe týchto údajov z reprezentatívneho prieskumu agentúry Focus sme sa rozhodli predstaviť Superb ako dokonalé riešenie pre tých, ktorí potrebujú efektívne pracovať aj na cestách. V projekte SuperbOffice kladieme dôraz na praktické a technologické vylepšenia, ktoré robia z novej generácie modelu Superb skutočnú kanceláriu na kolesách.“

SuperbOffice s Vladom Voštinárom

Prieskum agentúry Focus pre Škoda Auto Slovensko potvrdil trend, že manažéri často pracujú mimo kancelárie, najmä z auta. Vo väčšine prípadov pritom nesedia na zadných sedadlách, ale za volantom. Okrem telefonovania vybavujú aj maily či vyhľadávajú informácie.

Manažéri v súkromných firmách na Slovensku priemerne počas bežného týždňa odpracujú 50 hodín. Z toho v aute až 13 hodín, čo je štvrtina z celkového odpracovaného času. Sedem z desiatich manažérov je presvedčených, že prácou v aute ušetria čas, ktorý by museli práci obetovať v kancelárii. Väčšina sa pritom stotožňuje s tým, že trendom moderných manažérov je čoraz častejšia práca mimo kancelárie. Najčastejšie v aute pritom vybavujú pracovné telefonáty, vyhľadávajú informácie či posielajú emaily. O tom, že má veľmi dobre pripravené vozidlo na prácu z neho, je presvedčená štvrtina opýtaných (27 %), ďalších 47% hodnotí jeho pripravenosť ako „celkom dobrú“.

Škoda SuperbOffice
Foto: Škoda

Dôležitá súčasť pracovného dňa

„Pre šesť z desiatich opýtaných je dôležité mať možnosť pracovať v aute, respektíve z auta (60 %). V prostredí tých, ktorí odpracujú v aute týždenne 11 a viac hodín tento podiel predstavuje dokonca 89 %. Až sedem z desiatich manažérov je presvedčených, že prácou v aute ušetrí čas, ktorý by musel dohnať prácou v kancelárii. S týmto tvrdením určite alebo skôr súhlasí 70 % opýtaných. V prostredí tých, ktorí odpracujú v aute týždenne 11 a viac hodín je podiel súhlasných odpovedí až 92 %,“ približuje Martin Slosiarik, riaditeľ agentúry Focus.

Škoda SuperbOffice
Foto: Škoda

Mobilná kancelária na kolesách

Škoda Superb prišla vo svojej štvrtej generácii s inovatívnymi riešeniami, ktoré sú prispôsobené potrebám moderných manažérov. Vozidlo poskytuje nadštandardne priestranný interiér, technologické inovácie a vysoký komfort. To sú všetko dobré predpoklady na všetko, čo manažér potrebuje pre prácu mimo svojej kancelárie. Ergonomický dizajn stredovej konzoly a veľkorysý priestor umožňujú pohodlnú prácu počas jazdy, vrátane prípravy podkladov, telefonovania a dokonca aj uskutočňovanie videokonferencií.

Vďaka plnej konektivite, bezdrôtovému nabíjaniu a rýchlemu internetovému pripojeniu umožňuje Škoda SuperbOffice manažérom udržať si produktivitu aj v aute.

Najčastejšie uvádzanou aktivitou manažérov v aute je telefonovanie (s jedným človekom). Veľmi často resp. často to robí v aute viac ako tri štvrtina opýtaných (77 %). Nasledujú pracovné činnosti ako vyhľadávanie informácií (38 %), posielanie emailov (26 %), konferenčné hovory s viacerými ľuďmi (23%), príprava dokumentov a podkladov (20 %).

Foto: Škoda

SuperbOffice

Škoda Superb je vybavená modernými asistenčnými systémami a handsfree technológiou, ktorá umožňuje bezpečné vybavovanie pracovných povinností. V kombinácii s masážnymi kreslami, strešným oknom a prémiovým sound systémom Canton sa tento model stáva ideálnym partnerom na dlhé pracovné cesty. V pozícii vodiča sa teda dajú vybavovať konferenčné hovory, kým luxus zadného sedadla zase ponúka možnosť vytiahnuť si notebook alebo tablet a pracovať aj počas jazdy. Komfort pri práci dopĺňa napríklad špeciálny držiak na tablet či vylepšené nabíjanie mobilného telefónu. Na rovný panel medzi vodičom a spolujazdcom sa dá položiť ďalšie multimediálne zariadenie.

Škoda SuperbOffice navyše prichádza aj v plug-in hybridnej verzii s rýchlym DC nabíjaním a dojazdom na elektrinu až 120 km, čím výrazne znižuje prevádzkové náklady bez nutnosti stráviť dlhší čas na nabíjačkách. Nespornou výhodu je taktiež obrovský batožinový priestor, či už vo verzii liftback alebo kombi.

SuperbOffice s Vladom Voštinárom

Samozrejme, práca v aute by mala byť vykonávaná v súlade s platnými dopravnými predpismi. Používanie telefónu bez handsfree či posielanie SMS správ za volant nepatria.

Reprezentatívny prieskum exkluzívne pre Škoda Auto Slovensko realizovala agentúra Focus medzi manažérmi súkromných firiem nad 20 zamestnancov v SR. Dotazovaných bolo 319 respondentov formou osobných rozhovorov v období 7. 8. – 15. 8. 2024.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJTS Škoda Auto Slovensko
Predchádzajúci článokVolkswagen Tayron: 7-sedadlový Tiguan dostal vlastnú identitu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here