startstop

Neuveriteľná drzosť, Slovák so sedmičkovým BMW zaparkoval priamo na pláži

Ľudia boli v úžase a neverili vlastným očiam. Slovák s najnovším sedmičkovým bavorákom zaparkoval priamo na pláži, len meter od mora. Podľa miestnych zostala pláž po tomto nepochopiteľnom čine zdevastovaná.

Chorvátskym a už aj slovenským internetom sa šíria fotografie BMW radu 7, ktoré bezmocne stojí v štrku na pláži pri mori v meste Šimuni na ostrove Pag. “Hnevá ma arogancia primitívneho turistu, ktorý odstavil svoje vozidlo na pláži hneď pri mori,” rozhorčuje sa jeden z domácich obyvateľov ostrova, ktorý fotografie zaslal do chorvátskeho denníka Jutarnji list. Vodič BMW v hromade štrku zapadol, takže mu na pomoc musel prísť ďalší krajan. Muž dodal, že “obaja Slováci boli vyzbrojení oblečením Balenciaga.”

Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

“Vyznamenali” sa aj českí turisti, ktorí svoje terénne vozidlo taktiež zaparkovali len pár centimetrov od mora na pláži v Grebaštici.

Foto: Jutarnji list

Parkovať pri mori môže dopadnúť aj oveľa horšie ako iba zapadnutím. Svedčí o tom napríklad aj incident z mája tohto roka, kedy pobrežná stráž v anglickom Cornwalle musela zasahovať na pláži Trevaunance Beach, aby z mora vyslobodila čierne BMW. Okamihy, keď sa vozidlo zmietalo vo vlnách, zachytila ​​kamera a video sa taktiež začalo šíriť po sociálnych sieťach.

V rovnakej lokalite plávalo BMW v mori aj v roku 2020. Podľa dostupných informácií sa vodič chcel na pláži otočiť, no tento manéver mu nevyšiel podľa predstáv.

Exit mobile version